Pinks

Kurvkode

Koden står på baksiden av etiketten på kurven med eplesorten Pink Lady® eller PinKids®

Hver godkjente kode fra en kurv, gir deg 6 Pinks.

Bulkkode

Koden står på baksiden av etiketten på eplesorten Pink Lady® eller PinKids®

Hver godkjente kode fra et eple kjøpt enkeltvis, gir deg 1 Pink.

Hvorfor er det ingen unik kode på Pink Lady®-eplet mitt?

I tråd med løftene våre, og for å redusere miljøpåvirkningen fra aktivitetene våre, har vi bestemt at vi progressivt skal slutte å bruke engangsplast i emballasjen vår. Dette initiativet starter allerede i år, for vi har tatt i bruk pappemballasje som er 100% FSC-sertifisert. Dessverre er det for øyeblikket ikke mulig å trykke unike koder på denne pappen. Vi ser oss derfor nødt til å endre litt på lojalitetsprogrammet vårt.

Fra og med i dag kommer dere til å se færre koder på eplepakkene og løsvekteplene våre. Dere kan likevel fortsette å samle Pink-poeng fra eplene som allerede er sendt ut påmarkedet, og bruke disse i Pink My Life-butikken fram til 31.desember 2021. Vi lanserer fremdeles salgskampanjer, men det får du mer informasjon om i de neste nyhetsbrevene!

Dette markerer starten på en overgangsperiode i Pink My Life-klubben. Den nye versjonen av klubben – uten de unike kodene – kommer fortsatt til å gi deg flere fordeler. Vi lanserer en ny utgave av klubben i januar 2022, men vi arbeider fortsatt med å finpusse denne. Du får selvfølgelig mer informasjon om dette så snart som mulig.

Problem med koden din ?

Kontakt oss

Legge til et bevis

Vennligst legg ved et leselig bilde av koden din, i et av følgende formater: jpg png

Kjøpskvittering

Alle kvitteringer må oppbevares i 6 måneder
og kan kreves fremvist til enhver tid.

Kodebegrensninger

Klubben fastsetter en daglig og ukentlig kodegrense. Husk å legge inn kodene dine regelmessig for å unngå å overskride grensene.

Manglende kode

Vi gjør deg oppmerksom på at klistremerkene på epler som kjøpes enkeltvis, ikke har unike koder i perioden fra juni til oktober 2017.